Steklena vrata in ograje

Steklena vrata / drsna vrata iz stekla

Naravna svetloba je pomemben dejavnik za naš razvoj in zdravje. Steklena vrata ali drsna steklena vrata omogočajo svetlobo, ki jo uporabljamo v našo korist. Poživi sobe, in nas kar vabijo, da vstopimo.

Steklena vrata so izdelana iz visoko kakovostnega kaljenega stekla - montaža le teh je primerna od vhoda v kuhinjo, spalnico, ...

Steklene ograje

Steklene ograje so narejen in varnostnega kaljenega ali lepljenega stekla z možnostjo velike ustvarjalne svobode. Takšne ograje ne daje prostoru le svetlobo in občutka brezmejnosti ampak je poleg vsega še enostavno za čiščenje, ter brez posebnosti na vzdrževalnem področju.

Steklo zamenjuje ali dopolnjuje vse več klasičnih gradbenih materialov in ustvarja eleganco in dovršenost v hiši/stanovanju.

Naj gre za balkon ali stopnice - steklene ograje in stekleni balkoni so vizualni vrhunec in dajo gledalcu preglednost in odprtost. Steklene ograje ustvarjajo odprtost prostora in pustijo svetlobi v prostor. Torej, s pomočjo steklene ograje je celo temno stopnišče videti precej svetlejše. Poleg vizualnih prednosti steklene ograje veljajo za varno prileganje in zagotovlja varnost v prostoru. Ponujeni sistemi ograj se lahko prilagodijo vašim željam.

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive