Presna čokolada s pistacijo

100 g kakavovega masla
30 g kokosove maščobe
110 g presnega kakava
1 čajna žlička melase
1 žlica konopljinih proteinov

Kakavovo maslo in kokosovo maščobo sem stopila v vodni kopeli, ko se je stopilo sem dodala melaso in kakav.
Ta čas sem v modelček dala peki papir in na njega posula oluščene slane pistacije, goji jagode ter konopljine proteine (količina po okusu)
Na tako pripravljeno podlago pa sem čez pistacije in goji jagode polila stopljeno čokoladno zmes.
Postavila v hladilnik za par ur ali čez noč... in naslednji dan sem si jo lahko privoščila.

Grenka, presna, domača in zelo zelo okusna, če pa imeta radi sladko pa lahko daste več javorjevega sladkorja, melase...

Nam je všeč grenka.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive