Kokosovo maslo

Sestavine :

kokosov čips ali kokosova moka



Priprava :

Kokosov čips/moko sem dala v mešalnik (lahko tudi blender) - sama sem ga dala v mešalnik od paličnega
in miksala cca 3 min, da se je utekočinilo.


Nato sem to kokosovo maslo prelila v kozarček in ga postavila za dobro uro v hladilnik,
da se je strdil.


Potem sem ga pa prestavila v shrambo na sobno temparaturo, da je primeren za mazanje.
In že smo si privoščili kos brezglutenskega kruha z domačim kokosovim maslom in domačo brez dodanega
sladkorja figovo marmelado.

Njami še bi mami - B.O.Ž.A.N.S.K.O.

iz 100 g kokosovega bio čipsa sem dobila cca 1dcl masla.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive