Ajdovi ravioli

Testo:

300 g ajdove moke
300 ml vrele slane vode


Nadev:

Traviso radič
Gorgonzola sir
česen
sol
olivno olje


Priprava:

Vodo sem zavrela in jo vlila na aajdovo moko. Vse skupaj sem gnetla v mešalniku, tako dolgo , da se je lepo povezalo
in nastalo voljno testo. Pustila sem, da se je ohladilo (testo pripravila zjutraj, zvečer delala)

Vmes sem na olju prepražila česen, ko je zadišal sem mu dodala na trakce narezan traviso radič in pražila. nakoncu
sem naribala še gorgonzolo in malo posolila.
 
Zvečer sem na pomokanem pultu zamesila testo in mu še dodajala moko (dodala sem jo še kar nekaj, saj je bilo testo premokro)
Nato sem ga razvaljala in izrezala kroge (vzela sem tamali model za krofe) na sredino vsakega kroga sem položila malo
nadeva in ga po robovih namazaala z jajco in"zaprla",

nato sem ga namazala z jajcem še po konici in ga zlepila skupaj, da sem
dobila takšne luštne raviole .

kuhala sem jih v osoljeni vodi , toliko, da so priplavali na površje Sealed



 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive