Sladka pesina sladica

Sestavine :

2 manjši ali 1 večja sveža rdeča pesa
1 žlica kostanjevega medu
ajdovi brezglutenski keksi po občutku


kokosov puding sestavine:

0,5 l domačega kokosovega mleka
1 vanilijev brezglutenski puding

Jabolčna čežana brez sladkorja

Priprava :

V mešalniku sem zmiksala svežo rdečo peso, ajdove piškote in med po okusu.
Masa mora biti gosta. Z njo sem napolnila kozarce tako, da sem pokrila dno.



V kokosovem mleku sem skuhala puding in ga vlila na rdečo peso.



Vse supaj sem postavila v hladilnik vmes pa sem skuhala jabolka in naredila čežano.
ko se je ohladila sem jo prelila po kokosovem pudingu in spet postavila za dve urci v hladilnik.

*Kokosovo mleko naredim tako, da vzamem eno skodeliko Ekološkega kokosovega čipsa in 3 skodelice vode, ter vse skupaj zblendam in precedim

skozi cedilnik in nato še čez gazico. In mleko je pripravljeno

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive